Gözde Şahinbaz’dan Üstün Performans

Beşiktaş ile Galatasaray 358. Kez Karşı Karşıya Beşiktaş ile Galatasaray 358. Kez Karşı Karşıya

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2025 yılı faaliyet programında yer alan ve Antalya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada, 49 kilo Büyük Bayanlar kategorisinde mücadele eden Gözde Şahinbaz, rakiplerini tek tek yenerek şampiyonluk kürsüsüne çıkmayı başardı. Zorlu rakiplerine karşı gösterdiği teknik beceri, fiziksel üstünlük ve kararlı duruşuyla göz dolduran Şahinbaz, DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü’nün taekwondodaki gücünü bir kez daha kanıtladı.

"Şampiyonluk, Kararlılığın ve Disiplinin Eseridir"

DEPSAŞ Enerji Sportif Direktörü Mehmet İpek, Gözde Şahinbaz’ın şampiyonluğunu şu sözlerle değerlendirdi: “Türkiye Şampiyonu olarak bizleri onurlandıran Gözde kardeşimi, antrenör hocalarını, ailesini ve bu başarıda ona destek olan herkesi tebrik ediyorum. Bu başarı, Gözde’nin bireysel beceri ve yeteneklerinin yanı sıra kulübümüzün disiplinli ve vizyoner yaklaşımının da bir sonucudur.”

DEPSAŞ Enerji’nin Sosyal Fayda Odaklı Vizyonu

Sosyal sorumluluk projeleri ve gençlere verdiği destekle dikkat çeken DEPSAŞ Enerji, sporun birleştirici gücüne katkı sunmaya devam ediyor. Kulübün başarılı sporcularından biri olan Gözde Şahinbaz’ın kazandığı şampiyonluk, DEPSAŞ Enerji’nin spor alanındaki kurumsal varlığını pekiştiren önemli bir adım oldu.

Kaynak: Haber Merkezi