Şanlıurfa İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şanlıurfa Şubesi ve Kadın Kolları Gönüllüleri, 15 Mart Dünya Yetimler Günü kapsamında yetim çocuklara özel bir etkinlik düzenledi.

Minikler, bir alışveriş merkezindeki oyun parkına götürülerek gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. TDV gönüllüleri, çocuklara eşlik ederek onlarla yakından ilgilendi.

Şanlıurfa'nın Depremde En Çok Hasar Alacak Semtleri Açıklandı: Burada Oturanlar Hayatlarıyla Kumar Oynuyor! Şanlıurfa'nın Depremde En Çok Hasar Alacak Semtleri Açıklandı: Burada Oturanlar Hayatlarıyla Kumar Oynuyor!

Yetim çocuklar, oyun parkurlarında keyifli anlar yaşarken, etkinlik boyunca mutlulukları gözlerinden okundu. Şanlıurfa İl Müftülüğü ve TDV Kadın Kolları yetkilileri, bu tür organizasyonlarla çocuklara destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Muhabir: MUSTAFA ÇADIRCI