Harran Üniversitesi Öğrencileri Akıllı Tarım Ideathonu'nda İki Ödül Birden Kazandı Harran Üniversitesi Öğrencileri Akıllı Tarım Ideathonu'nda İki Ödül Birden Kazandı

Harran Üniversitesi öğrencileri, Ramazan ayında yurtlarındaki sahur kahvaltısının beklentilerinin çok altında kaldığını belirterek, konuyla ilgili tepkilerini artırıyor. Şanlıurfa Gazetesi’ne ulaşan öğrenciler, diğer üniversitelerle kıyaslandığında daha az ve yetersiz bir kahvaltı hizmeti aldıklarını ifade ediyor. Öğrenciler, sahurda yeterli enerji ve besin desteği sağlanamadığı için oruç tutmanın daha zor hale geldiğini dile getiriyor.

"Oruç Tutmak Daha Zor Hale Geliyor"

Ramazan ayında sahurda dengeli ve yeterli bir kahvaltı, oruç tutanların gün boyu enerji seviyelerini koruması için oldukça önemli. Ancak Harran Üniversitesi'nde yurtlarda sunulan kahvaltının, öğrencilerin taleplerini karşılamadığına dair şikayetler artıyor. Öğrenciler, bu durumun oruç tutmalarını zorlaştırdığını belirterek, üniversitenin konuyla ilgili bir adım atmasını istiyor.

Öğrenciler, Çözüm Bekliyor

Birçok öğrenci, üniversitenin Ramazan ayında sahur için sağladığı hizmetlerin daha verimli hale getirilmesini talep ediyor. Sunulan kahvaltının daha çeşitli ve doyurucu olmasını isteyen öğrenciler, üniversite yönetiminin talepleri göz ardı etmemesini ve Ramazan boyunca oruçlarını rahatça tutabilmeleri için gereken önlemleri almasını bekliyor.

Henüz Bir Açıklama Yok

Öğrencilerin şikayetlerine rağmen, Harran Üniversitesi yönetimi konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ancak, öğrenciler seslerini duyurmak ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla yetkililerden bir yanıt bekliyor. Bu durum, üniversite yönetiminin öğrenci taleplerine daha duyarlı olması gerektiğini bir kez daha gündeme getiriyor.

Kaynak: ŞANLIURFA GAZETESİ