Aşevi hizmeti ile her gün binlerce vatandaşa sıcak yemek ulaştıran belediye ekipleri, iftar öncesi sofralara taze ekmek de taşıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ve taze ekmek dağıtılmaya devam ediliyor.
“Yardımlaşma ve Dayanışmanın Kalbi” sloganıyla yürütülen hizmetler kapsamında, Haliliye Belediyesi, yemek yapma imkanı olmayan yaşlı, engelli ve dar gelirli vatandaşlara sıcak yemek desteği sunuyor. Yapılan başvurular sonucu tespit edilen 4 bin 445 vatandaşa günlük üç çeşit yemek ulaştırılırken, belediye bünyesinde kurulan Ekmek Üretim Tesisi ile üretilen 6 bin taze ekmek de vatandaşlara dağıtılıyor.
Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşarak hayır duaları alan Haliliye Belediyesi, bu yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin sofralarına sıcak bir destek sağlıyor.