AK Parti İlçe Teşkilatları Medya Tanıtım Başkanları ile Kadın ve Gençlik Kolları Medya Tanıtım Başkanları, İl Teşkilatı Medya Tanıtım Başkanı Kemal Saraçoğlu başkanlığında toplandı. Göreve geldikleri ilk günden itibaren İl ve Merkez İlçe Teşkilatı çalışmalarını düzenleyen ve süreklilik kazandıran AK Parti yönetimi, şimdide ilçe teşkilatlarının Medya tanıtım başkanlarını harekete geçiriyor.
AK Parti İl binasında düzenlenen toplantıya İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür ile İl Teşkilatı Medya Tanıtım Başkanı Kemal Saraçoğlu"nun yanısıra İl Yönetiminden Yahya Kemal Çadırcı ve Faruk Dağyutan, Merkez İlçe Medya Tanıtım sorumlusu Faruk Bayuk, Birecik ilçe Teşkilatı Medya Tanıtım sorumlusu Zekeriya Yavuz, Hilvan ilçe Teşkilatı Medya Tanıtım sorumlusu Hikmet Alan, Viranşehir ilçe Teşkilatı Medya Tanıtım sorumlusu Mehmet Sanar, Kadın Kolları Medya Tanıtım sorumlusu Sevinç Aslan ve Gençlik Kolları Medya Tanıtım sorumlusu Ekrem Özaydın katıldı.
AK Parti İl Teşkilatı Medya Tanıtım Başkanı Kemal Saraçoğlu, AK Parti çalışmalarının kamuoyuna yansıtılmasında Medya Tanıtım Başkanlarına büyük görevler düştüğünü belirterek, “Genel merkez duyuruları sizlere mesajla iletilecek. Belki de İlçe başkanlarınızdan önce sizler haberdar olacaksınız ve gerekli yerlere ileteceksiniz. Ayda en az 12-13 mesaj geçilebilecek. Sizler ve sizlerin bildireceğiniz yönetiminizdeki arkadaşlarımız bu mesajların gereğini yapacaklardır. Mesela 7 Mart 2010 tarihinde Sayın başbakanımız ve Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa"ya gelecek. Açılışlara katılacak. En önemlisi Demokratik Açılım konusunda konuşma yapacak. Sizlere program kesinleştiğinde hemen bildireceğiz, sizlerde yönetimdeki arkadaşlara, vatandaşlarımıza duyuracaksınız. O gün Başbakanımızı en güzel şekilde karşılamalıyız. Demokratik açılımı çok iyi anlatmalıyız ki vatandaşlarımızın hepsi bu konudaki açıklamalarını birinci ağızdan dinlemek için de gelsinler” diye konuştu.(Haber : Semra Vilgen)