Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’ndan CHP İl Başkanlığına Ziyaret Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’ndan CHP İl Başkanlığına Ziyaret

Adalet Bakanlığı, DEM Parti heyetinin PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile 3. kez görüşmesine onay verdi. DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Van Milletvekili Pervin Buldan ve eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, 27 Şubat’ta Öcalan’ı ziyaret etmek üzere İmralı Adası’na gidecek.

DEM Parti tarafından yapılan açıklamada, heyetin İmralı'ya gitmesi için onay alındığı belirtilerek, "Heyetimize onay çıktığı bilgisi doğru. Heyet ve Ahmet Türk yarın 3'üncü görüşmeyi gerçekleştirmek için İmralı'ya gidecektir" denildi.

Kaynak: İHA